Termeni și condiții

Site-ul www.undulce.ro este proprietatea companiei S.C. UN DULCE DE LA VLAD MURESAN S.R.L., societate româna cu sediul în Alba-Iulia, Str. Padurii 30, înregistrată la Registrul Comerțului al Municipiului Alba-Iulia sub nr. J01/756/2013, având codul fiscal nr. RO 32542417, ce poate fi contactată la adresa de email comenzi@undulce.ro Pentru informatii referitoare la achizitia unui produs/serviciu sau orice alte informatii legate de procesul de vanzare,post-vanzare sau reclamatie puteti sa ne contactati pe adresa de e-mail: comenzi@undulce.ro sau la telefon 0745 702 751

Prin utilizarea site-ului www.undulce.ro și/sau al oricărui alt serviciu și/sau produs oferit, se consideră că ați citit, înțeles și acceptat integral termenii și condițiile de utilizare ale site-ului. Site-ul www.undulce.ro se supune legilor din România. Administratorul site-ului va depune toate diligențele în vederea menținerii corectitudinii informațiilor expuse pe site. Cu toate acestea, având în vedere posibile erori cu privire la aceste informații, societatea precizează că imaginea produselor are caracter informativ; unele caracteristici sau prețul produselor prezentate pe site, pot fi modificate fără preaviz sau pot conține erori de operare. De asemenea, din considerente legate de spațiu și coerența structurii informației, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, însă societatea face eforturi de a prezenta informațiile cele mai relevante.

În cuprinsul acestui SITE următorii termeni vor însemna:

CUMPĂRĂTOR – persoană, firmă, companie sau altă entitate juridică ce emite o Comandă și este înscrisă în partea introductivă a facturii sub titlul Cumpărător (sau imputernicitul acestuia).

VÂNZĂTOR – societatea comercială S.C. SC UN DULCE DE LA VLAD MURESAN SRL, societate română cu sediul în Alba-Iulia Str. Padurii 30 , telefon: 0745702751 înregistrată la Registrul Comerțului al Municipiului Alba-Iulia sub nr. J01/756/2013, având codul fiscal nr. RO 32542417 și înscrisă în partea introductivă a facturii sub titlul de Furnizor.

PRODUSE ȘI SERVICII – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele și serviciile menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate respectiv prestate de către VÂNZĂTOR,

CUMPĂRĂTORULUI și sunt reprezentate prin prajituri, torturi, candy bar, salate de fructe, marturii achiziționate de către Cumpărător, care corespund descrierii din cataloagele și documentația vanzatorului, ale căror caracteristici au fost agreate de Cumpărător și inscrise în comandă, respectiv factură.

COMANDA – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Vânzătorul este de acord să livreze Bunurile și Serviciile și Cumpărătorul este de acord să primească aceste Bunuri și Servicii și să facă plata acestora.

CONTRACT – o comandă validă, confirmata de către Vânzător si/sau contract in cazul evenimetelor.

SPECIFICAȚII – toate specificațiile și/sau descrierile Bunurilor și Serviciilor așa cum sunt precizate în Comandă. Drepturile consumatorilor sunt prevăzute în Legea nr. 449/2003 din 12.11.2003, privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora, publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr.812 din 18.11.2003, în special în art. 9-14 și nu sunt afectate prin acești Termeni și Condiții.

Procesul de vânzare pentru site-ul www.undulce.ro

Prin lansarea unei comenzi de pe site, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (e-mail, SMS, telefon) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile pe site.

Vânzătorul va informa Cumpărătorul, prin mesaje distincte, înregistrarea (preluarea) comenzii, respectiv confirmarea comenzii. Înregistrarea unei comenzi online de către Vânzător, discuțiile telefonice sau prin alte mijloace de comunicare NU constituie o validare și confirmare ferme ale comenzii și, în consecință, NU semnifică încheierea contractului la distanță.

Dacă Vânzătorul confirmă explicit o comandă, acest lucru va implica o acceptare completă a termenilor comenzii. Acceptarea comenzii de către Vânzător se consideră finalizată atunci când există o confirmare scrisă (e-mail, SMS) din partea Vânzătorului către Cumpărător, fără a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urmă. Comanda se consideră validă numai după confirmarea de către Vânzător a disponibilității stocului, a prețului precum și a caracteristicilor produselor respectiv a serviciilor solicitate de Cumpărător.

În lipsa unei confirmări exprese din partea Vânzătorului, prezentele termene și condiții generale de vânzare vor sta la baza Contractului încheiat, în completarea acestora fiind Certificatul de Garanție emis de către Vânzător, și documentele fiscale. (Factura de marfă și respectiv Factura de servicii).

Obiectul Contractului – îl constituie vânzarea PRODUSELOR, respectiv prestarea SERVICIILOR, în conformitate cu disponibilitatea stocului, prețul și caracteristicile menționate în confirmarea transmisă de Vânzător pentru validarea comenzii prin care Cumpărătorul și-a exprimat intenția de achiziție.

Comanda Clientului – clientul suna telefonic sau trimite email, spune sau scrie produsele, își exprima acordul cu Termenii și Condițiile magazinului online www.undulce.ro.

Ulterior finalizării comenzii, clientul va primi în vederea validării acesteia, o confirmare scrisă din partea Vânzătorului, privind disponibilitatea, prețul și caracteristicile produselor respectiv a serviciilor comandate.

Prețul Contractului – îl constituie prețul vânzării Produselor, respectiv prestării Serviciilor, cuprins în comanda validată prin confirmarea de către Vânzător. Cu toate acestea, SOCIETATEA atenționează asupra faptului că există cazuri când, ca urmare a unor disfuncționalități ale SITE- ului sau erori, prețul afișat pe SITE poate să nu fie cel real. În aceste cazuri, Vânzătorul va informa Cumpărătorul asupra prețului corect, menționându-l în cuprinsul confirmării comenzii.

Modalități de plată – prețul Contractului poate fi efectuat printr-una dintre următoarele modalități, funcție de opțiunea clientului: plata cu card (card personal sau al societății cumpărătoare, în condiții de deplină securitate, fără a fi perceput un comision suplimentar pentru tranzacții; plățile se realizează prin intermediul POS BANCA TRANSILVANIA la unul din cele 2 punte de vanzare ale SC UN DULCE DE LA VLAD MURESAN SRL

Un dulce de la Vlad Mureşan – laborator

Str. Ion Meşter, Nr.12, Cluj-Napoca (lăngă benzinăria MOL – intrare dinspre Str. Primăverii)

ORAR: L-S: 10.00 – 21.00 / D: închis

0364 435 291

Un dulce de la Vlad Mureşan – Coffee & Cake Spot

Str. Emil Isac, Nr.1, Cluj-Napoca

ORAR: L-S: 09.00 – 20.00 / D: închis

0745 702 751

ordin de plată (în baza facturii proforme emise de către Vânzător în contul RO70BTRLRONCRT0290167301).

Livrarea Produselor –livrarea se realizează doar in cazul unui contract cu vanzatorul si in cazulunui eveniment (nunta, botez, etc)

Montajul Produselor – reprezinta pregatirea candy barului si/sau produselor cuprinse in Comanda Clientului in stare validata, în conformitate cu specificația prezentată pe site-ul

www.undulce.ro Acest serviciu se adresează EXCLUSIV produselor de cofetarie a SC UN DULCE DE LA VLAD MURESAN SRL.

Politica de returnare

Fiind produse perisabile cumparatorul are obligatia de a pastra prajiturile dupa cumparare la 5 grade Celsius, in vitrina de cumparare sunt expuse datele de expirare, iar la evenimente prajiturile sunt insotite de aviz si declaratie de conformitate, iar locatia unde se tine evenimetul are in responsabilitate sa vi le mentina conform specificattilor de pe declaratia de conformitate.

Cesionarea și subcontractarea

Vânzătorul poate cesiona și/sau subcontracta o terță parte pentru servicii aferente onorării Comenzii, cu informarea Clientului, nefiind necesar acordul acestuia.

Forță majoră

Nici una dintre părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forță majoră, în conformitate cu legislația în vigoare.

Legea aplicabilă – jurisdicția

CONTRACTUL este supus legii române. Eventualele litigii apărute între Vânzător și Cumpărător se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente din Romania.

Descrierea serviciului

www.undulce.ro a fost realizat pentru a oferi servicii de informare, în mod gratuit, asupra produselor și serviciilor practicate de Un Dulce de la Vlad Mureșan, tuturor celor care accesează www.undulce.ro Alte servicii care vor fi implementate, în timp, în cadrul site-ului sunt supuse acelorași condiții, în afară de cazul în care acestea nu au condiții de folosire distinct formulate. Utilizatorii au acces gratuit la serviciile www.undulce.ro , www.undulce.ro își rezervă dreptul de a restricționa utilizarea oricărui serviciu al site-ului în interes comercial. Prin utilizarea www.undulce.ro sunteți de acord să nu folosiți niciun sistem automat, care accesează site-ul într-o manieră care trimite mai multe mesaje de cereri site-ului www.undulce.ro într-o perioadă de timp, rezonabilă pentru ca o persoană să poată să utilizeze această convenție. www.undulce.ro poate derula în orice moment campanii publicitare și/sau promoții, în orice secțiune din site. Campaniile și promoțiile derulate de www.undulce.ro nu necesită acordul vizitatorilor sau utilizatorilor site-ului.

Spațiile și dimensiunea campaniilor publicitare și promoțiilor nu necesită acordul vizitatorilor și poate fi schimbat oricând fără a necesita anunțarea prealabilă.

Drepturi de autor

Conținutul site-ului este proprietatea www.undulce.ro și a companiilor partenere care vor fi citate ca sursă de conținut și nu poate fi preluat, difuzat, vândut sau revândut decât cu acordul scris al www.undulce.ro . În cazul în care doriți să preluați orice tip de conținut de pe www.undulce.ro, ne puteți contacta pe adresa comenzi@undulce.ro

www.undulce.ro își rezervă dreptul de a modifica sau de a adăuga noi reguli și restricții în ceea ce privește conținutul site-ului, în orice moment. www.undulce.ro își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza orice serviciu sau drept de utilizare al oricărui serviciu, în orice moment fără un anunț prealabil. Utilizatorii nu vor modifica nicio parte din acest site în afară de ceea ce este necesar pentru utilizarea corespunzătoare a site-ului cu scopul în care a fost creat. Astfel, în zonele din site care permit adăugarea conținutului de către utilizatori, respectiv zona de comentarii, aceștia vor introduce pe site doar conținut legal și moral, iar deținătorul își rezervă dreptul de a modera / cenzura comentariile.

Date cu caracter personal

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C. UN DULCE DE LA VLAD MURESAN S.R.L., societate româna cu sediul în Alba-Iulia, Str. Padurii 30, înregistrată la Registrul Comerțului al Municipiului Alba-Iulia sub nr. J01/756/2013, având codul fiscal nr. RO 32542417, ce poate fi contactată pe adresa de e-mail comenzi@undulce.ro, are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați. Scopul colectării datelor este alcătuirea unei baze de date în scopul informării despre organizarea campaniilor promoționale, acțiuni de reclamă, marketing și publicitate.

Nu sunteți obligat să furnizați datele, acestea fiind necesare pentru aducerea la cunoștință a campaniilor promoționale, în scop de reclamă, pentru acțiuni de marketing și publicitate și pentru accesul la facilități suplimentare. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată S.C. UN DULCE DE LA VLAD MURESAN S.R.L., societate româna cu sediul în Alba-Iulia, Str. Padurii 30, înregistrată la Registrul Comerțului al Municipiului Alba-Iulia sub nr. J01/756/2013, având codul fiscal nr. RO 32542417, ce poate fi contactată pe adresa de e-mail comenzi@undulce.ro. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil. www.undulce.ro se angajează să nu trimită spam (mesaje comerciale pentru care nu are acceptul prealabil explicit al utilizatorului).

Utilizarea cookie-uri

Site-ul www.undulce.ro foloseşte Google Analytics, un serviciu de analiză web furnizat de Google. Google Analytics foloseşte “cookies”, care sunt fişiere text plasate în computer, pentru a ajuta site-ul să analizeze modul în care utilizatorii îl folosesc. Informaţiile generate de cookie-ul cu privire la utilizarea de către dvs. a site-ului (inclusiv adresa dvs. IP), vor fi transmise şi stocate de Google pe serverele din Statele Unite. Google va folosi aceste informaţii în scopul de a evalua utilizarea de către dvs. a site-ului www.undulce.ro întocmirea rapoartelor de cercetare ale site-ului pentru operatorii de site şi furnizarea de alte servicii legate activitate şi de utilizarea internetului pe www.undulce.ro.

Google poate transfera aceste informaţii unor terţe părţi, în cazul în care acest lucru este solicitat prin lege, sau în cazul în care terţe părţi afectează procesul de informaţii cu privire la numele Google. Google nu va asocia adresa dvs. de IP cu orice alte date deţinute de către Google. Aveţi dreptul să refuzaţi utilizarea de cookie-uri prin selectarea

setărilor corespunzătoare în browser-ul dvs., cu toate acestea, vă rugăm să reţineţi că, dacă realizaţi aceste setări este posibil să nu puteţi avea acces la funcţionalitatea deplină a site-ului www.undulce.ro . Prin utilizarea acestui site web, sunteţi de acord cu prelucrarea datelor personale de către Google în modul şi în scopurile menţionate mai sus.