Cofetaria “Un dulce de la Vlad Mureșan” are plăcerea de a vă invita să degustați prăjiturile pe care vi le propunem în acest sezon.

Sperăm ca propunerile noastre să vă inspire și să alegeți să vă fim aproape în acest moment important al vieții dumneavoastră.

Tortul festiv

Întrucât “tortul” este una dintre clipele mult așteptate în cadrul unui eveniment, am încercat să ne gândim în ce fel v-am putea ajuta să marcați acest moment printr-o notă elegantă, rafinată, memorabilă și dulce. Alături de tortul pe care il veți servi, vă punem la dispoziție suportul de tort pe care trebuie să il alegeți în prealabil. Suportul pentru tort este oferit GRATUIT.

Vezi aici suporturile >

Pentru a putea vizualiza toate prăjiturile propuse pentru tortul festiv și ingredientele pe care acestea le conțin, vă rugam să accesați linkul de mai jos.

Vezi aici prăjiturile >

In cazul in care doriti macheta de, va putem crea aproape orice model ( ne puteti sugera modelul printr-o poza). Aceasta macheta se plateste separat. (300 lei / etaj – minim 2, daca se cere doar un etaj, el costa 400 lei)

Candy bar

În cazul ofertei de candy bar, puteți opta pentru 5 tipuri din urmatoarele prăjituri:

Deeply chocolate, Sira, Cheese Cake, Pădurea Neagră, Mascarpone cu Fructe de Sezon, Mousse de Ciocolată, Vanilie cu Tonka, Douchka, Trio de Ciocolată, Kashmir, Matcha Green Tea, Saphir, Cannoli cu Vanilie, Cannoli mix, Maracuja Tart.

Preț: 25 lei / persoană – 5 prăjituri (150 gr)

Candy bar-ul poate să mai conțină și mini prăjituri RAW VEGANE:
Mini raw “CHEESE” cake;
Mini raw Vișine cu “CIOCOLATĂ” albă;
Mini raw Zmeură cu cremă de Vanilie.

În cazul torturilor, prețul este per kg.

 

Aspectul candy bar-ului este extrem de important pentru noi, așadar acesta va fi montat cu ajutorul obiectelor de prezentare ale cofetariei și anume candy cart (caruta), suporturi din plexiglas, ardezii negre. DE ASEMENEA, VA OFERIM O PERSOANĂ CARE STĂ PE TOATĂ DURATA EVENIMENTULUI PENTRU A SUPLIMENTA CANDY BARUL. Toate acestea vor fi puse la dispoziția Dvs. GRATUIT.

Se mai poate opta pentru aranjarea prajiturilor pe masa. Se calculeaza tot 5 mini prajituri / persoana x numarul de pers de la masa. Acestea se vor aranja pe placi de ardezie neagra.

Salata-de-fructeSalată de fructe

Pentru invitații dvs. ne-am gândit la 8 fructe proaspete de sezon, gata tăiate și aranjate în pahare colorate din plastic scoase de la frigider, gata de a fi devorate. Acestea le recomandam / cuplu sa fie servite.
Preț: 15 lei / 150gr (fără sirop, fără zahăr, DOAR FRUCTELE CURĂȚATE ȘI TĂIATE)

Mărturii

Mărturiile noastre dulci sunt în așa fel gândite încât să depună mărturie nu numai pentru importanța momentului, ci să arate și grija față de invitați prin oferirea unui cadou simbolic de calitate,personalizat.
Suntem siguri că aceste mărturii vor fi apreciate de oaspeții Dvs!

Variante mărturii:

  • Mărturiile sunt ambalate in cutii individuale și pot conține praline. Preț: 22 lei / 5 buc. Cutia pentru praline este GRATUITA și poate fi personalizata cu o etichetă ce poartă amprenta evenimentului Dvs.
  • O cutie aurie cu aceleasi 5 prăjituri alese la candy bar la prețul de 25 lei/cutie cu etichetă personalizată în loc de 28 lei dacă mai luați încă un serviciu..
  • Vezi aici marturiile >

NOTĂ!

În cazul în care optați pentru cel puțin două servicii propuse de cofetaria “Un Dulce”, vă oferim urmatoarele reduceri:

  • candy bar: 25 lei în loc de 28 lei / persoană;
  • tort festiv: 1 leu reducere / monoporție;
  • mărturii mini prajituri: 25 lei în loc de 28 lei / cutie;
  • mărturii mini praline: 20 lei în loc de 22 lei / cutie.

REDUCERILE SE OFERĂ DACĂ NUMARUL ESTE EGAL AL CELOR 2 SERVICII LUATE DE LA NOI

În cazul în care evenimentul dvs. este în afara Municipiului Cluj-Napoca costul transportului este de 12L motorină / 100 km – transportul calculându-se dus-întors.

Pentru degustarea prăjiturilor și discutarea tuturor detaliilor, vă recomandăm să solicitați, cât mai curând posibil, o dată disponibilă pentru degustare. În concluzie, vă rugăm:

  • să ne transmiteți o dată/oră;
  • degustarea costă 120 lei și este pentru 1-2 persoane, pentru 3-4 persoane costă 240 lei, iar pentru 5-6 persoane costă 360 lei;
  • să rețineți faptul că, în cazul în care vom semna contractul atunci când veniți la degustare, se achită un avans de 1000 lei (restul urmând să se achite în ziua de luni, după nuntă).

Ne bucură faptul că apreciați produsele noastre și vă așteptăm cât de curând pentru viitoarea colaborare, pe care ne-o dorim de succes.

Toate gândurile bune,

Call Now Button