pachet eveniment

Cofetaria “Un dulce de la Vlad Mureșan” are plăcerea de a vă invita să degustați prăjiturile pe care vi le propunem în acest sezon de nunți.

Sperăm ca propunerile noastre să vă inspire și să alegeți să vă fim aproape în acest moment important al vieții dumneavoastră.

Tortul festiv

Întrucât “tortul mirilor” este una dintre clipele mult așteptate în cadrul unei nunți, am încercat să ne gândim în ce fel v-am putea ajuta să marcați acest moment printr-o notă elegantă, rafinată, memorabilă și dulce. Alături de tortul pe care il veți servi, vă punem la dispoziție suportul de tort pe care trebuie să il alegeți în prealabil (suportul alb, cel negru sau Turnul Eiffel). Suportul pentru tort este oferit GRATUIT.

Vezi aici suporturile >

Pentru a putea vizualiza toate prăjiturile propuse pentru tortul festiv și ingredientele pe care acestea le conțin, vă rugam să accesați linkul de mai jos.

In cazul in care doriti macheta de polistiren imbracata in pasta de zahar, va putem crea orice model ( ne puteti sugera modelul printr-o poza). Aceasta macheta se plateste separat.

Vezi aici prăjiturile >

Candy bar

În cazul ofertei de candy bar, puteți opta pentru 5 tipuri din urmatoarele prăjituri:

Deeply chocolate, Sira, Cheese Cake, Pădurea Neagră (servită în cornete de înghețată), Mascarpone cu Fructe de Pădure, Mousse de Ciocolată, Vanilie cu Tonka, Douchka, Trio de Ciocolată, Kashmir, Matcha Green Tea, Saphir.

Preț: 14 lei/persoană – 5 prăjituri (150 gr)

Salata-de-fructeCandy bar-ul poate să conțină și urmatoarele torturi, servite ca tort la felie:
Deeply Chocolate
Raw Vegan – Vezi aici torturile >
În cazul torturilor, prețul este per kg.

Pralie:
7 lei / 150 gr

Nu în ultimul rând, vă propunem “Piramida cu Praline”, conținând 180 de bucăți, la prețul de 350 lei.

Aspectul candy bar-ului este extrem de important pentru noi, așadar acesta va fi montat cu ajutorul obiectelor de prezentare ale cofetariei și anume candy cart (cel pe care l-ați putut vedea la târgul de nunți “Nunta la Palat”), suporturi de sticlă, suportul pentru prezentarea cornetelor.DE ASEMENEA, VA OFERIM O PERSOANĂ CARE STĂ PE TOATĂ DURATA EVENIMENTULUI PENTRU A SUPLIMENTA CANDY BARUL. Toate acestea vor fi puse la dispoziția Dvs. GRATUIT.

Mărturii

Mărturiile noastre dulci sunt în așa fel gândite încât să depună mărturie nu numai pentru importanța momentului, ci să arate și grija față de invitați prin oferirea unui cadou simbolic de calitate, personalizat.
Suntem siguri că aceste mărturii vor fi apreciate de oaspeții Dvs!

Variante mărturii:

  • Mărturiile sunt ambalate sub formă de „poșetă” plic și pot conține praline și bezele. Preț: 10 lei – 5 bucăți. Plicul este GRATUIT și poate fi personalizat cu o etichetă ce poartă amprenta nunții Dvs.
  • Cutie cu 3 praline la 7 lei, care include si eticheta personalizata.
  • O cutie aurie cu aceleasi 5 prăjituri alese la candy bar la prețul de 12 lei/cutie cu etichetă personalizată în loc de 14 lei.

NOTĂ!

În cazul în care optați pentru cel puțin două servicii propuse de cofetaria “Un Dulce”, vă oferim urmatoarele reduceri:

  • candy bar: 12 lei în loc de 14 lei/persoană;
  • tort festiv: 1 leu reducere/monoporție.

În cazul în care evenimentul dvs. este în afara Municipiului Cluj-Napoca costul transportului este de 12L motorină/100 km – transportul calculându-se dus-întors.

Pentru degustarea prăjiturilor și discutarea tuturor detaliilor, vă recomandăm să solicitați, cât mai curând posibil, o dată disponibilă pentru degustare. În concluzie, vă rugăm:

  • să ne transmiteți o dată/oră posibilă începând de mâine. Degustarea este GRATUITĂ.
  • să ne transmiteți numărul de persoane care participă la degustarea prăjiturilor.
  • să rețineți faptul că, în cazul în care vom semna contractul atunci când veniți la degustare, se achită un avans de 500 lei (restul urmând să se achite în ziua de luni, după nuntă).

Ne bucură faptul că apreciați produsele noastre și vă așteptăm cât de curând pentru viitoarea colaborare, pe care ne-o dorim de succes.

Toate gândurile bune,